background image
page cover

Alt om klinikken // Vores historie

Vores historie

Klinikken er startet i 1983 af kiropraktor Carsten Nøddeskou.

Vi stræber efter at kunne løse langt de fleste bevægeapparatsproblemer og dermed kunne hjælpe så mange patienter som muligt. Derfor har vi samlet et tværfagligt team, som tilbyder høj faglige ekspertise indenfor behandling af muskel- og ledproblematikker.

Klinikkens særlige behandlingsteknik kigger ud over det lokale problem og undersøger hele bevægeapparatet for at finde årsager og sammenhænge. Vi giver patienterne et produkt, der ikke findes i andre kiropraktor-klinikker med fokus på en god og grundig årsagsbehandling med høj effekt på patientens problem. Vi stræber efter at give patienten et hurtigt og effektiv behandlingsresultat. 

Carsten Nøddeskou:
Jeg stiftede klinikken, da jeg som nyuddannet kiropraktor vendte hjem fra Canada. Klinikken er startet som en så kaldt “0-praksis”, hvilket betyder, at jeg har bygget klinikken op fra bunden. Efter ganske få år observerede jeg, at bestemte fejlmønstre gik igen. Disse fund har jeg brugt til at udarbejde den teknik, der i dag er klinikkens særkende. Jeg har gennem årene finpudset teknikken, og resultaterne af behandlingen er så gode at patienter strømmer til fra hele landet. Det betyder at klinikken i dag beskæftiger 16 mennesker fordelt på 6 kiropraktorer, 2 massører og 1 body-sds-terapeut samt 6 sekretærer og administrative medarbejdere. Endvidere har vi tæt samarbejde med en fysioterapeut og en kranio-sakralterapeut.

Efter 30 års udviklingsarbejde er teknikken aldeles virksom og muligvis næsten færdigudviklet, men for mig går udviklingen videre. Det perfekte opnås aldrig! Det der driver mig er, at kunne finde en løsning for alle, og selv om andelen af patienter, som får et godt resultat af behandlingen, er godt oppe i 90'erne vil jeg altid stræbe efter at kunne hjælpe også de sidste. 

Læs mere om Carsten Nøddeskou

 

BOOK din tid online

På vores online tidsbestilling kan du booke din tid døgnet rundt. Ønsker du at tale med os, kan du ringe på 57820005.

Book tid

Løbeskader

Vi tilbyder en række ydelser specielt rettet mod løbere. Undgå skader – eller bliv behandlet for dem du har.

Læs mere
video image

Mød behandlerne

Vi er 11 professionelle behandlere , som hver dag yder vores bedste for at hjælpe dig. 

Mød os her

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Like os! Vi bruger Facebook til at tale med jer. Vi giver gode råd og svarer på spørgsmål.

icon
news cover

Kiropraktor.com

bruger cookies